Sarıkamış Şehitlerini Anma Turumuzun gündemimizde ön plana çıktığı bu günlerde, ne yılların Altunizade Atilla Bisiklet Mağazasını kapatıp da taşınmalarımıza odaklanabilme imkanımız oldu, ne sağlık vb konularımıza…

Büyük bir enerji ve motivasyon ile iş ve projelerimize odaklandığımız bugünler, bizim DEĞİŞİM-DÖNÜŞÜM-GELİŞİM dönemimizin daha verimli ve kolayca geçmesini de sağlıyor. Bugünki turumuzda yağmurun yağdı yağmadı hali ve soğuk hava fazla umurumuzda olmadı doğrusu… Hatta normalin ötesinde ısınan ve aydınlanan bir atmosfer eşlik etti bize.. Çıkış sırasında uzun zamandır görmediğimiz eski dostlarımızdan ve takım arkadaşlarımızdan sevgili Murat Topcu’ nun iştiraki de bizi mutlu etti . Gürol Aydemir ve Fuad Oktay Gökakın da uzun zamandır görmediğimiz dostlarımızdı. Çok mutlu ettiler bizi doğrusu. “Grup sürüşünü biliyorum” diyerek sürüş sırasında bizimle gelmek için izin isteyip de, yolun başında “ama ben basmak istiyorum” diye kaçan her örnek gibi bir vak’a bugün de yaşandı… Biz yarış grubu değiliz arkadaşlar… Her yaştan ve meslekten, her antrenman seviyesinden kişinin bir arada olduğu nezih ve bilinçli bir hobi grubuyuz ve son derece de başarılı bir şekilde düzenli olarak Atilla Atay sayesinde istikrarla devam ettiğimiz bir ruttin dizimiz var hem de 1995 yılından beri sürmekte…. Hani yazıyorlar ya…”SINCE 1995″ Grup sürüşünü biliyorsanız, o grubun ısınmak ve grubu oluşturan farklı profildeki kişileri bir arada tutmak için hızını belli bir akış içinde arttıracağını da bilmelisiniz, o grubun kurallarına da uymalısınız… Yoksa aklınızca “yavaş” diye değerlendirdiğiniz grup sizi kendi akışı içinde rahatlıkla geçip gider.. Siz de siz bizi terk edip geçtiniz gittiniz de biz de hırs yapıp, ego yapıp peşinizden koştuk sanırsınız:) Siz basıp rüzgarla kendi kendinize yorulursunuz ama amma aynı rota üzerinde hız ortalamamız ne yazık ki bizim sizden daha fazla olur hem de aramızda 65 yaşında da 13 yaşında da bireyler olduğu halde… Grup sürüşü özeldir. Pek çok farklı grupların toplu çıkış yapıp da dağılmasına ve dağınık olarak finish yapmasına biz grup sürüşü değil, ego tatmini antrenmanı diyebiliriz. Saygı ve iletişimin güzelliğidir grup sürüşünü grup diye adlandırtan….

Neyse:) Sürüş sırasında gönüllü eskort aracı olarak güvenliğimizi sağlayarak destek veren değerli dostumuz Ümit AVUKA’ ya da, görüntüleme desteği veren sevgili SELİM GÜNGÖR’ e de, sürüşe iştirak eden tüm can dostlarımıza da teşekkürler, saygılar ve sevgiler:))

Görseller için tıklayınız lütfen

 

Jale & Atilla ATAY

Cevapla