Sağanaklarla dolu haftanın ortasında, yağmursuz olan ve bize özel birkaç saat yaşandı; o bir kaç saatte de biz Veledromdaydik.

Evlerimize döndük ki; sağanak başladı tekrar… Şanslıydık.

Yollara içilip atılan bira ve maden suyu şişelerinin camları, su ve çamur altından görünemediği için risk artıyor. 3 lastik patlaması ile durumu kurtardık…

Hava durumundan dolayı gelemeyen çok kişiye rağmen eğlenceli bir gruptuk her zaman olduğu gibi… Ve elbette emniyetli…. Biz neden ATİLLAYIZ kavramının içerik ve anlamını kavrayan genç arkadaşlarımız bizi mutlu ediyor…

Oğuzhan Karakuş dün gece bunu ifade ettiğinde ilk geldiği andaki antrenman sırasında bile yarışma tutkusu ile ataklar yapan Oğuzhan ile şimdi hissettiği bisiklet farkındalığı ve herkesi teşvik etmek amaçlı, emniyetli ve keyifli ama sportif ve sportmence sürüş tarzı olan Oğuzhan arasındaki uçurumlardan dolayı kendimi çok iyi hissettim. Tebrikler kardeşim:))

Bu arada Veli Kahraman’ ın klasik bisikleti kelimelerle anlatılamayacak kadar özel ve güzeldi…

O bisikletle gösterdiği performans ve başarıdan dolayı, hatta o bisiklet ile Formula antrenmanlarımıza da eşlik etmesinden dolayı kendisini madalya ile ödüllendireceğiz:)

Herkese en içten dileklerimizle sevgiler

Görseller için TIKLAYINIZ

Jale Ozen

Cevapla