Rüzgarın çok fazla olduğu bir antrenman  sabahında gene bir aradaydık. Bu sabah aramıza genç ama çok genç bir koca adam katıldı… Levent Avuka… Hem çok genç hem de koca adam demem yanlış bir saptama değildir bu arada… Levent yaş olarak genç olabilir hatta çocuk bile sayılabilir ama kişilik ve ruh yapısı olarak nice 40 yaşındaki olgun insanlardan çok daha olgun bir profil çizmektedir ilk günden beri.

Levent’ in annesi bizden bisiklet dersi alarak öğrendi bisikleti ama aile boyu bisiklet sporuna çok meraklı olduklarını öğrendik hemen ardından… Ve bisikleti bizden öğrenen sevgili Besra hanımın eşi Ümit Avuka; ikiz çocuklarından sevgili Levent  için bisiklet sporuna dair neler yapılabileceğini merak ederek ve Atilla Atay ile hem  tanışmaya, hem de ona danışmaya, küçük Levent’ i de gösterip fikir ve bilgi almaya gelmeyi arzu etti. Hemen “buyurun elbette” dedik . Fotoğraflardaki o mavili genç adam, bisiklet için de oldukça başarılı ve gayretli çıktı… Bu antrenman ertesindeki günler ve aylar birbirini kovaladığında sevgili Levent’ deki değişim ve gelişim hepimizin gurur  ve mutluluk kaynağı oldu. Masa başında oturmaktan  bağlanan  o ergenlik obezitesi göbeğinden kurtulması ve yaz tatilinde  erken kalkmaktan hoşlanmayan tüm yaşıtlarına inat yaz boyunca bizlerle beraber sabahın 5.30 larında uyanması da ayrıca takdire şayandır.

Sevgili babası da bu sporu yakından izleyen ve seven bir kimliği olmasının yanı sıra , rutin antrenmanlarımızda bize eskort araç olarak destek vermeye başladı.

“İlerleyen günlerde birlik ve beraberliğimizin artarak ilerlemesinin açılımı, süreçte kim bilir nelere gebedir” diyerek  bu güzel  güne dair notlarımızı fotoğraflarla sayfamızda sizlerle paylaşıyorum.

Tıklayınız

Sevgilerimizle

Jale Özen

Cevapla