Rengarenk bir Pazar rutininde yine hep beraberdik. Bu antrenmanda, dostluklarıyla, varlıklarıyla, kişilikleriyle özel pek çok dostumuz bizimleydi. Güvenli ve düzenli üstüne bir de istikrarlı sürüşlerimizin devamlılığı ile katılımcıların da kendilerini güvende hissederek gelebildiği sıcak bir ortamımız var.

Öyle ki 60+ ile 12-13 yaş gençlerimiz aynı frekansta bir arada pedal çevirebilecek performansı yakalayabiliyorlar. Herkes de halinden memnun olabiliyor. Dayanışma ise en önemli özelliğimiz. Bu hafta aramızda 1 haftadır tanıdığımız halde yol bisikletine çıkar çıkmaz sürüşümüze gelen, ailemizin yeni bir üyesi olan Erzincanlı ve çok güçlü bir genç arkadaşımız daha vardı.

Evren akış içinde enteresan kombinasyonları bize sunuyor.. Biz de sessiz sessiz analizlerimizi yapıp, projelerimizi şekillendiriyoruz.

Biliyorsunuz ki, 1 Aralık itibariyle Üsküdar Altunizade şubemiz artık kapanıyor. O şubemiz, eski merkezimiz yani, artık misyonunu tamamladı. Barındırdığı ve güzelin yanında fazlasıyla negatifi de içeren tüm varoluşuyla artık görevini bitirdi ve bize vermesi gereken tüm edinimleri sağladı..

Artık dönem yeni bir mekanda, yepyeni enerjiler ile ve sağlam dostluklar ve projeler ile pırıl pırıl yarınlara yürümek.

Üstümüzde parazitleşen hiç bir kimlik ve yaşanmışlığa burada yerimiz olmadan, çıkardığımız derslerimizi sindirmiş olarak yolumuza aşkla, canla başla devam.

Görseller için tıklayınız

Sevgilerimizle

Jale & Atilla Atay

Cevapla