Gün geçtikçe hobi grubumuza ilgisi artan ve yaşı çok genç olduğu halde, disiplinli ve istikrarlı sürüşlere aksatmadan devam eden gençlerimizin sayısı artıyor.
Yaz tatilinde dahi, sabahları 05.30 da- 06.00 da kalkmayı göze alıp da antrenman yaparak kendini geliştirmeye önem veren ortalama 14 yaş grubu gençlerimizin bu azimli tutumu elbette onları iyi yetiştiren örnek anne babaların birer yansıması … Tabi ki çocuklarımızın doğuştan getirdiği güzel karakterlerinin de rolü büyük.
Ailelerin okul dönemi boyunca, çocuklarının rutin dersleri dışındaki branş ve  kulüp etkinliklerine büyük özverilerle verdikleri destek, yaz dönemi boyunca genellikle aksar… Araya tatiller girer…  Ama bizim grubumuzdaki gençlerimizin aileleri de onlarla beraber, pür enerji ve istek ile her antrenmanda yanımızdalar. Hatta kendilerine belirledikleri görevler var ve o görevlere büyük bir disiplin ile riayet ediyorlar.
Sevgili Levent’ imizin babası Ümit beyin, takıma eskort olarak verdiği destek bizler için çok değerli.
Ama o arabanın içinde bulundurduğu araç-gereç- teçhizat vb donanım hakkında ne desem yetersiz kalır.
Sağolun var olun Ümit bey..
Sevgili Ali Osman ‘ın babası Selim beyin çektiği fotoğraflar ile görüntüleme arşivimizde büyük bir kaynak sahibi oluyoruz bu arada..
Bizim cep telefonumuzla çektiklerimizin yanında onun çektiklerini kalite olarak fark ediyorsunuzdur.
Siz de iyi ki varsınız Selim bey , sağolun varolun

Bu hafta başka gençlerimiz de vardı. Mert, Ceren, Ömer de aramıza katıldı bu hafta. Efsaneydiler desem:)) Tebrikler çocuklar…

Büyüklerimiz zaten son derece başarılı ve disiplinliler. Onlara hiç laf yok.

Bu hafta sevgili Resul Özkal ağabeyimizin Çevreyolu’ nda yaptığı kaza hepimizi çok üzdü. Bisiklet ile grup sürüşünde trafikte bir parça daha güvendeyiz hele kurallara uyuyor ve saygılı davranıyorsak.. Ama yalnız sürüşlerimizde hele bir de E5- E6 ya çıkıyorsak, aldığımız risk çok fazla artıyor biz henüz bisiklet kültürünü hazmetmiş bir ülke olmadığımız için algıda bisikletliyi düşünerek, bisiklet varlığına saygı duyarak davranabilen kişi sayısı çok az.. Tüm dikkat ve yol şartlarına uyum sorumluluğu sanki tamamen bizdeymiş gibi davranmak zorundayız. Sanki arabalar bizi hiç görmemiş, bizi hiç görmeyecekmiş gibi… Ucuz atlattığını düşündüğümüz bu kaza için Resul Özkal’ a çok geçmiş olsun diyoruz.
En kısa zamanda kendisini aramızda görmeyi arzu ediyoruz
Sevgilerimizle

Görseller için tıklayınız

Jale & Atilla Atay

Cevapla