Bu sabah yaş ortalamamızı aşağı çeken çocuklarımızın sayısında artış vardı.

Azimle ve istikrarla… elbette disiplinle Atilla Atay ile bisiklet antrenmanlarına devam eden gençlerimize, ebeveynlerinin özel desteğiyle katılan çocuklarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Bazen masa ve bilgisayar başından kalkmayan çocuklarının spora alışması için, bazen çocuklarının yoğun ders programından rehabilite edilebilmesi için, bazen obeziteye doğru giden çocuğunu sağlıkla zayıflatmak için, bazen profesyonel spor hayatını bisiklet üzerine kurgulamak için, bazen sadece bisikleti çok sevdiği için bize yönlendirilen bu çocuklar anne babaları ile beraber bambaşka bir dünyanın kapısından içeri de adım atıyorlar…

Bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor.

Uzun zamandır aramızda olmayan dostlarımızın sürpriz katılımıyla renklenen antrenmanımız 25 seneden beri süregeldiği üzere, değerli dostlarımız ve sporcularımızın da babaları olan Ümit bey ve Selim bey sayesinde eskort araç güvencesi altında devam etti.

Fotoğrafların bir kısmının ( en güzel olanlarının ) altındaki imza ise Selim R. Güngör… Kendisine sonsuz teşekkürlerimizle:))

Tüm bisiklet severlere ve hepsi potansiyel bisiklet sürücüsü olan tüm izleyenlerimize sevgilerimizle…

Görseller için tıklayınız

Jale & Atilla Atay

Cevapla