Tüm meteoroloji raporları uyarılar verdi, tüm uydu hava raporu programları sağanaklar fırtınalar verdi… O yüzden de sabah kimse saatini bile kurmadı kalkmak için… Ama biz ne olur ne olmaz dedik; erken uyanıp baktık sabah havaya… Pek de güzel bir hava, çok hafif bir yalancıktan çiseleme, bilakis bir de güneş… Rüzgar vardı elbette ama öyle kasırga da değildi canım…
Geçen pazar gözüme kaçan bir yabancı cisim nedeniyle oluşan yırtık bana tek gözle bir hafta geçirtecek kadar sorun yarattığı için, Pazar antrenmanımızda henüz iyileşme olmadığından ben araç ile antrenmana katılmak durumunda kaldım.
Rotamız spontan bir değişim ile Tuzla’ nın içinden geçerek, çeşitlenirken, sürüşe katılan sevgili dostlarımız sevimli bir quartet oluşturmuştu.
Dönüş yolunda Kaynarca’ da simitçide ufak bir mola vererek sohbet edip ardından Bostancı’ da antrenmanımızı sonlandırdık.
Yağmur çamur beklerken, üzerimize giydiklerimizi bile eskort araçların içine verdiğimizi düşünürsek, hava bizim için sürpriz bir ödül gibiydi diye hafta sonu antrenmanımızı yorumlayabilirim.

Görseller için tıklayınız
Sevgilerimizle
Jale & Atilla Atay

Cevapla