Bostancı’ da buluşma noktamızdan çıkışımız sırasında, lodosun bizi bu kadar zorlayabileceğini düşünmemiştim. Lodos, havayı sıcak yapsa da, sersemleten ve üzerinizde basıncı arttıran bir yoğunluğa sahip sert bir rüzgardır. Dalgaların sahili yağmur yağmışçasına ıslatmasından tahmin ediniz. Ona rağmen sahilden Kaynarca’ ya kadar olan bölümü 29 km/h ortalama ile gitmişiz.

Antrenman için kullandığımız parkurumuz bu sabah polisler tarafından cumhurbaşkanının geçişi için kapatıldığından  sürpriz şekilde bir simit kahvaltısı yaptık Tuzla girişinde bir simit fırınında… Uzun zamandır yapmadığımız bir şeydi hep beraber oturup çay içip bir şeyler atıştırıp sohbet etmek. Güzel geldi hepimize doğrusu bu minik mola…

Simitçiye kadar gidilen güzergahta denizden esen kuvvetli lodosa rağmen 29 km/h  hızla, dönüş yolunda ise 335 km/h hızla gidilen verimli ve güzel; ama kısa bir antrenman oldu. Antrenman parkurumuzdaki tünellerin bitmesi yakındır… Sonrasında ise civar yollar kapanacağından tünelden de bisikletle geçmemiz risk yaratabileceğinden parkurumuz üzerinde yenileme yapmamız gerekecek.

Herkese sevgilerimizle yeni antrenmanlarda buluşmak üzere

Görseller için lütfenTIKLAYINIZ

Jale ÖZEN

Cevapla