Atilla Atay’ ın bisiklet sporundaki profesyonel kimliğini bırakıp, bisiklet kültürünü halka yayma ve tabana sağlam temeller üzerinde inşa edip geliştirme amacıyla çıktığı yolculukta, Bisiklet Devrimcisi olarak tanınmasını sağlayan binlerce etkinlik, eylem, proje ve girişimlerinin tüzel bir kimlik kazanması ilk 2011 yılında BİSİKLET KÜLTÜRÜNÜ GELİŞTİRME SPOR KULÜBÜ DERNEĞİNİ kurmasıyla gerçekleşmişti…

2022 sonlarına doğru, resmi bazı değişiklikler gereğince, SPOR KULÜPLERİ ve DERNEKLER ayrı başlıklar altında yapılandırılmaya başlayınca biz de ATİLLA BİSİKLET SPOR KULÜBÜ olarak yepyeni bir profil ile gelişen yeni çizgimiz üzerinde hedeflerimize doğru ilerleme kararı aldık.

Tamamen yeni bir yönetim kurulu ve takım arkadaşlarımız ile vizyonumuzu, misyonumuzu daha da geliştirmek, geçmiş deneyimlerimizi de değerlendirerek ulusal ve uluslararası platformda bisiklet kültürü ve insanlık adına yapıcı projelere imza atmak, önceden de olduğu gibi İLKLERİ BİZİMLE YAŞARSINIZ! sloganımıza uygun olarak İLKLERİ YARATMAK ve YAŞATMAK üzere artık çalışmalara başlıyoruz.

Kasım 2022 de kurduğumuz Atilla Bisiklet Spor Kulübümüzün ilk Yönetim Kurulu Toplantısı 7 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Hayırlı uğurlu olsun dileklerimizle

Jale

Cevapla