11 Nisan Çarşamba akşamı gece rutinimiz için Maltepe Veledrom’ daydık. Atilla Atay’ ın dokunduğu her yerde yarattığı yüksek enerji gene bize efsane bir gece antrenmanı yaşattı… Antrenmanı şenlendirmek için yanımızda götürdüğümüz kolondan yayılan müzik sesi BMX alanının en tepesinden tüm alana yayılırken bizler de çocuklar gibi şen pedal çevirdik.

Aramızda yeni başlayan arkadaşlarımız da vardı ve veledromu kullanan herkesin nasıl kullanması gerektiğine dikkat etmesi halinde, bu alanın ne kadar verimli bir antrenman ortamı olduğunu bir kere daha gördük… Yanlış kullanım ve dikkatsizlikler kazaların ihtimalini arttırıyor. Sürüş yönü, hız kontrolü, kendi yolunda düz ve net gitmek, aniden durmamak, aniden sapmalar yapmamak, kask kullanmak, toplu ve tek sürüş kurallarına riayet etmek vb kurallardan bahsediyorum.

Atilla Atay gibi profesyonel ama devrimci ruhunu asla kaybetmeyen bir kaptan ile bisiklet üzerindeyseniz sürekli ama sürekli öğreniyorsunuz… Sayesinde güvenli sürüş yaparken bisiklete biraz daha bağlanıyor ve çok güzel dostluklar da kuruyorsunuz.

Enerjimiz bol olsun:)))

Bir sonraki antrenmanda bakalım veledrom rutinimizde ne sürprizler olacak:))))

Herkese en içten dileklerimizle sevgiler

Görseller için TIKLAYINIZ

Jale Özen

Cevapla