2/12/2018 ATİLLA PAZAR RUTİN ANTRENMANI

Bostancı sahilden buluşup yola çıktığımız bir antrenmanımız daha ama bizler için biraz daha anlamlı ve farklı çünkü hayatımızın bir farklı dönüm noktası olacak değişimlerden bir diğerini daha yaşıyoruz bu günlerde… Toplanma ve taşınma, eleme, arınma, ayıklanma, temizlenme, pozitifle donanma, yollarımızı açma, aydınlanma, yeni projelere tertemiz bir zemin hazırlama, ANa ve gelecekteki ANlara fokuslanma dönemi..

Bir devir kapandı, değişim ve dönüşüm hatta en doğrusu ARINMA & GELİŞİM zamanı.
Yük teşkil eden , eli kolu sıkıp boğan, insanı dibe çeken her kavram, oluşum ve kişiden arınma, sıyrılma, kurtulma zamanı.

İçinden kopup gelenlere kulak ve yürek vererek yürüme, yanında güçlü ve aşkla , inançla duranları görüp fark etme,
vaktini-kişiliğini-hayatını- naktini sömürenlerden kurtulma ,
” Ben ne yapmak istiyorum?” içsel sorusuna vereceğin cevapları yaşama zamanı.

Hayal ettiklerini dillendirip, şekillendirip, evrensel akış içinde Yaradanın verdiği güçle ve sevginin o muhteşem enerjisiyle adım adım yürüme zamanı.

Bereket sevgi olan yerden akar …

Bir oluşumu değerli kılan istikrarlı sürekliliğidir. Bu istiikrar içinde oluşum baki ama oluşuma dahil olan kişiler değişkendir. Bu değişkenlik, dönemsel geliş gidişler de olabilir, kesin gidişler de… veya sabit var oluşlar da… Hoşgörü, sevgi ve dostluk ise oluşumun temelindeki istikrarı destekleyen çok önemli kavramlardır. Gelene niye geliyorsun demeyiz, sevgi ve dostlukla bağrımıza basarız, içimize kabul ederiz, gidene de “vay neden gittin” demeyiz, küsmeyiz, tavır yapmayız… Kendi kendine giden gider, gelen gelir. Biz doğru bildiğimiz yolda sımsıkı bir dostlukla ve sağlam kocaman adımlarla yürürüz.) Hakkı Çek de aramıza yeni katılan pırıl pırıl genç bir yürek insanı…
Hoş geldiniz aramıza Hakkı Bey

Değerli dostlarımızdan sevgili Ümit Avuka’ ya verdiği kusursuz ve gönüllü eskort araç desteği ve Selim Güngör’ e de gönüllü görüntüleme desteği için sonsuz ve defalarca teşekkürler..

Tüm sevenlerimizle kocamanız biz …
Yolumuzda yanımızda olan tüm derin yüreklere sevgilerimizle

Görseller için tıklayınız

Jale & Atilla Atay

Cevapla