Bostancı sahilinde saat 08.30 da buluşup, biraz muhabbetin belini kırdıktan, araya giren zamanın muhakemesini yapıp, epeydir gelemeyenlerle de hasret giderdikten, yeni aramıza katılanlarla tanışıp iki kelam ettikten sonra bisikletlerimizle Atilla Atay’ ın kaptanlığında ve grup sürüş kurallarına uyarak toplamda 80-85 km, evlerden olan uzaklığa göre de 100 km yi de geçebilen antrenmanımızı, 1995 den beri olduğu gibi güvenli ve huzur içinde, olabilenin en iyisi ve herkese uygun ama Atilla hocanın teknik yönlendirmeleri sayesinde de maksimum fayda sağlayarak gerçekleştirdik.
Bunda da hepimiz hem fikiriz sanırım.
Grup sürüşünde düzenliliği olan dostlarımızın, sürüşün verimliliği ve güvenliği açısından oluşan gruplaşma sırasında gösterdiği özverili asist desteği takdire şayan. Değerli dostumuz Çetin beyin buradaki katkısı hepimizin malumu, kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Yeni aramıza katılanlardan, avukat dostumuz Muharrem Ercan’ ı tanımaktan gurur duyduk. İlk defa katıldığı antrenmanımızda, ilk defa katettiği bu rotada beklediğimizden de başarılı olduğu kesin. Onu da tebrik ediyoruz.
Disiplinli ve ciddiye alarak dostca verdiği eskort desteğini, yeni ameliyat olduğu halde aksatmadan sürdüren sevgili Ümit Avuka’ ya da ayrıca şükranlarımızı sunuyor tekrar geçmiş olsun diyoruz.
İbrahim Salar, değerli dostumuz, uzun zamandır çiftçiliğe olan merakı ile pedal çevirmekten uzak kalan İbrahim bey böyle 2 ayda bir bize tatlı sürprizler yapıyor. Kendisini daha sık aramızda görmek istiyoruz.
Triatlonlardan Duatlonlardan başarılarıyla gurur duyduğumuz mutlu olduğumuz sevgili Ahmet Küçükaşcı da bugün aramızdaydı.

Herkese en içten dileklerimizle sevgiler diyerek bu haftanın özetine dair fotoğraflarımızı şuraya bırakalım ( bu da yeni cümle kalıbı; “bu da burada dursun” , “bunu da buraya bırakalım” vb)

Görseller için lütfen tıklayınız
:)))
Jale & Atilla Atay

Cevapla