Geçen Pazar yaşadığımız güneşli ve mevsim normallerinin üstündeki sıcaklıktan sonra bu Pazar havayı parçalı bulutlu ve güneşli verdiğinde, güneşe kanmamak gerektiğini antrenmanda anladık… Ayaz… açıkta bulduğu her beden noktasını donduran ayaz…
Kış mevsiminin yağışları, hastalıkları derken antrenmanlara düzenli iştirak edememek nedeniyle çoğumuzda performans kaybı söz konusu olsa da, yağmur , soğuk, çamur demeden antrenmanını yapanlar grubun ortalamasını yukarıya çektiler.
Antrenmanlarımızda her yaş ve meslekten kişi var derken yaş skalasının çok geniş bir yelpazede olmasına dikkat çekmek de isterim; buna rağmen antrenmanın bir hobi grubu olarak akıcılığı, uyumu, kuvveti, tamamen Atilla Atay’ ın mükemmel teknik taktiklerinin de bir sonucudur yoksa bu grup başka keyfi bir grup olsa, emin olun çıktığı andan döndüğü ana kadar 55 parçaya bölünür. Oysa biz en fazla GRUP A ve GRUP B olarak durumu kurtarıyoruz. Zayıf olan veya performansı düşük ( düşmüş) olan arkadaşları arkasına alan Atilla kaptan, öyle bir enerji-sinerji yaratıyor ki, tıpış tıpış arkasından kopmadan devam ediyorsunuz.
Kendisine anlayışı, bilgeliği, destekleri ve ustalığı için de bu oluşumu var edip, yıllardan beri aksatmadan devam ettirdiği için de minnet duygularıyla teşekkür ederiz.

Görseller için lütfen tıklayınız


Sevgilerimizle
Jale Özen

Cevapla