Yarın Cumhuriyet Bayramı… NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmeye yemin eden ve asla bu yolda yılmayacak olan Türk Gençliği olarak aynı Ulu Önder Atatürk gibi “bağımsızlık bizim de karakterimizdir” Türk Gençliği kavramını sayısal bir kısıtlamaya sokmaksızın, 1923 den beri gelen her neslin Atatürk’ ün hitabesinde seslendiği TÜRK GENÇLİĞİ olduğunu biliyoruz. Bu kavramı onurla, gururla ve sorumluluk bilinciyle taşıyarak, gelecek nesillere, vatanımıza, milletimize hayırlı olacak anlamlı projelerle kalıcı miraslar bırakmaya çalışıyoruz. Bu konuda sayfalar dolusu yazıp çizecek kadar dolu… yok yok dopdoluyuz zaten ama şimdi albüm açıklamalarında bu konuya hiç girmeyelim.
Gelecek nesil tüm muasır medeniyetlerde olduğu gibi hayatının içinde doğal akışına bisikleti adapte etmek zorundadır bu kişisel, toplumsal ve ulusal yararlar açısından, her çerçevede sonsuz fayda sağlayacak önemli bir ayrıntıdır diyelim ve geçelim…
Bugün uluslararası saatlerin değişimi, akıllı telefonların çoğunda kendi kendine yapmış olduğu değişiklik nedeniyle çok kişinin yatakta uykuya yenik düşüp gelememesine sebep olsa da, verimli ve güzel enerjili bir grup olarak, rutin antrenman parkurumuzdaydık.
Antrenmanlara çıkarken lütfen bisikletlerimizin lastiklerinin havasını ve zincirlerinin yağını , bakımını kontrol edelim.

Sevinç ve güzellikler dolu bir havada, güzel duygular içinde antrenmanımızı yaptık ve döndük.
Eskort aracıyla verdiği destek için sevgili Ümit beye,
Görüntüleme desteği nedeniyle sevgili Selim beye de her zamanki gibi özellikle teşekkürü bir borç biliriz.

Tüm milletimizin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU ve MUTLU olsun.
Sevgilerimizle

Görseller için tıklayınız
Jale & Atilla Atay

Cevapla