29/10/2018 ATİLLA ŞİLE SPONTAN ANTRENMANI

Cumhuriyet Bayramımızı Şile’ de bisiklet sever dostlarımızla bir arada pedallayarak kutladık.
Şile çok kalabalıktı… İçtenliğiyle, dostluğuyla, sportmenlikleri ile örnek dostlarımızla bir arada olmak bize çok iyi geldi. Sanırım tüm katılımcılar da bu durumdan hoşnut kaldı.
Metafizik konusunu, bioenerji ve chiropractic ile, meridyenler, fasyalar ve trigger noktaları ile, üst düzey terapilerle analitik kurgular ile bir araya getiren Ahmet KANAN dostumuz yüksek enerjisi ile grupta pek çok kişiye muhteşem ve mucizevi çözümler üretti.

Cyclist Dergisinin sahibi Hasan Çarpışan’ ın da ekibiyle aramızda olduğu bu güzel ve spontan organizasyon keyifli ve verimliydi.

Genç bisikletçilerimizin aileleri de bizimle beraber olunca grubun enerji ve sinerjisi de oldukça yüksek seyretti.

Havanın sıcak ve güneşli olması yanı sıra şiddetli rüzgar sürüş sırasında dönüş yolunu epey zorlaştırsa da, dayanışma ve dostluk içinde harika bir etkinliği paylaştık.

Candan dostlukları ile gözdemiz olan YURTALAN AİLESİ sağlıklı ve çok mutlu günlerde de hep bizimle olsun diyorum. Her birini gerçekten çok seviyoruz. Destekleri ile antrenmanımızı her yönden daha da güzelleştirdiler o kesin. Pek çok fotoğrafın sahibi zaten sevgili Nurten Yurtalan Emeklerine sağlık güzel kadın.

Şile köy yolları…Büyüleyici ve mutlu nice antrenmanlarda o yollarda görüşmek üzere…

Sevgilerimizle

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN…

Görseller için tıklayınız

JaleAtilla Atay

Cevapla