Uzun süredir beraber pedal basamadığımız değerli dostlarımızı buluşma yerimizde gördüğümüzde çok mutlu olduk ve antrenmanımıza sahilden çıkışımız öncesinde onlarla keyifle hasret giderdik… Özellikle beklenmedik rahatsızlığı nedeniyle düzenli rutinlerimize iştirak edemeyen Yurtalan ailesinin değerli annesi sevgili Nurten’ imizi aramızda görmek çok güzeldi… Kendisini tekrar pedallayarak aramızda göreceğimiz günleri heves içinde beklemekteyiz.

1995 den beri süregelen ve rutini hiç değişmeyen antrenmanlarımız sırasında, her yaştan, her meslek grubundan, her sağlık profilinden, her siyasi görüşten çok kişi bir arada pedal basıyor ve bu destekleşme ve ortak ruh bize çok şey kazandırıyor.. Biz her pazar gününü iple çekiyoruz.

Bu Pazar Orhanlı yolu üzerinde, Sabiha Gökçen sapağına gelmeden önce, üstünden hava alanının da geçeceği söylenen tünellerden hem gidişte hem de dönüşte olmak üzere ilk defa geçtik. Geçen hafta gerçi sahile dönüşte de geçmiştik ama bu hafta gidiş geliş tek tünelde 2 şer şerit olarak açılmış. Demek ki yandaki tünel sırf gelişe açıldığında 4 er şerit ile epey trafik yükünü kaldıracak bu tüneller…Hayırlısı…

Tünele Pendik-Sabiha Gökçen yönünde girildiğinde, uzun soluklu bir rampa çıkışı sizi bekliyor, oksijen azalıyor sanki nefes alışı zorlaşıyor. Geri dönüş ise tahmin edileceği üzere daha akıcı ve rahat iniş daha çok olduğu için. Tek sıra bir düzen içinde, en arkadakilerin özellikle arka ışıkları olmak şartıyla tünelden geçişleri, oyalanmadan ve sabit bir hız ile güven içinde halletmekte fayda var.

Bizden bu haftanın notları bu kadar:)

Haftaya görüşmek üzere

Görseller için lütfen tıklayınız

Sevgilerimizle

Jale & Atilla

Cevapla